Get In Touch

Get In Touch

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Contact Page

Lift Installation at University of Nottingham

Sutton Bonnigton, Nottingham

Lift Installation for the University of Nottingham at their Sutton Bonnington campus school of Bio-Sciences. The north lab has had a major refurbishment and MV Lifts were enlisted to design and fit a lift in a space located centrally to the main staircase. A steel structure was erected which had to fit perfectly to allow the entrances to then pass onto the staircase landings.

Once the structure was complete, soundproof, and fire retardent cladding was fitted the lift installation could begin, a 3 floor MRL traction lift fits seamlessly within the existing staircase structure. Precision engineering at its finest by an experienced design and installation team at MV Lifts.